MASSATGE GEOTERMAL

La teràpia Geotermal consisteix en l'aplicació fixa o mitjançant massatges de pedres volcàniques calentes i fredes en diversos punts del cos. Aquesta teràpia comparteix amb el Reiki l'ús dels xacres com a punt de partida per restablir l'equilibri energètic i també té connexions amb l'acupuntura, ja que el massatge es realitza seguint canals energètics. Segons els especialistes en mètodes de relaxació i ioga, l'element fonamental en la teràpia geotermal el constitueixen l'aplicació de pedres calentes i fredes actuant tant de forma estàtica, aplicant pressions terapèutiques en punts concrets, com de forma dinàmica realizant maniobres de massatge ben definides, en combinació amb olis aromàtics per facilitar la fricció i aprofitar els beneficis que ens aporta l'aromateràpia al nostre cos.Aquesta termoteràpia, calenta o freda, augmenta la circulació aportant els nutrients necessaris per a cada cèl·lula de l'organisme, accelerant l'energia vital, oxigenant el cos i reduint el nivell d'estrès.

Les maniobres amb pedres calentes permeten que les terminacions nervioses superficials del nostre cos comuniquin al nostre sistema nerviós central una energia positiva per equilibrar perfectament la unió entre cos i ment.
La sensació final és de profunda relaxació i benestar. Els resultats es perceben de forma notable a partir de la primera sessió. profunda relaxació i benestar.

C/ del Vent, 24 - 43201 REUS - Tel: 977 319 142 - Horari: L-V (10:00-20:00) Disseny : Pui design